google1cff495ef092a852
 

Interesse in een pup

Heeft u interesse in een pup van ons? Vul dan het formulier in onderaan op deze pagina. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Dit is geheel vrijblijvend en u gaat geen enkele verplichting aan. Wel wil ik u vragen, als u eerder een pup aanschaft en deze inschrijving niet meer gewenst is dit d.m.v. een e-mail  even door te geven.

Onze pups zijn alleen beschikbaar voor liefhebbers van het ras. Dat wil zeggen dat men voldoende tijd en ruimte dient te hebben voor de hond en er actief mee bezig wil zijn. Wij kijken daarbij ook naar uw persoonlijke situatie, zoals uw gezinssamenstelling, wilt u de hond voor de jacht of als gezinshond? Enzovoorts.

De pups groeien bij ons in huiselijke sfeer op, we brengen ze in contact met volwassenen, kinderen, andere dieren, geluiden, radio, televisie enzovoorts om ze zo goed mogelijk te socialiseren. Verder hebben ze een eigen speelruimte, waardoor ze van binnen naar buiten kunnen en daar met allerlei attributen kunnen spelen.

Onze pups beschikken over een stamboom, dierenpaspoort, worden meerdere malen ontwormd en voor de eerste keer gevaccineerd. U krijgt een nest doek mee, zodat de pup zich bij u thuis voelt.

Onze pups worden tussen de zesde en achtste week door de Raad van Beheer gechipt. Hierdoor kunnen ze altijd geidentificeerd worden en vervolgens bij de rechtmatige eigenaar worden gebracht. Verder beschikken onze pups over een DNA profiel, dit wordt bij het chippen door de medewerker van de Raad van Beheer afgenomen. Deze doet dan meteen een afstammingscontrole, om te controleren of de pups ook daadwerkelijk van de ouders zijn.

Verder komt ook de dierenarts op bezoek. Deze controleert de pups, en geeft hun de eerste vaccinatie

Wanneer de pup ongeveer 1 1/2 tot 2 jaar oud is, wordt U uitgenodigd voor een nestkeuring, georganiseerd door de rasvereniging. WIj zouden het zeer waarderen als u hierbij aanwezig wil zijn. Dit is een dag van gezellig samen zijn, u ziet de ouders, broertjes en zusjes van uw hond weer en het is belangrijk voor het ras. Er wordt dan gekeken naar de kwaliteiten en mindere kwaliteiten van het complete nest door een erkende keurmeester.