google1cff495ef092a852
 

Interesse in een pup

Heeft u interesse in een pup van ons? Vul dan het formulier in onderaan op deze pagina. Zodra de pups dan geboren zijn, en er is een pup voor u beschikbaar, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking met ons, onze honden en de pups. Het inschrijven is geheel vrijblijvend en u gaat geen enkele verplichting aan. Wel wil ik u vragen, als u eerder een pup aanschaft en deze inschrijving niet meer gewenst is dit d.m.v. een e-mail  even door te geven.

Onze pups zijn alleen beschikbaar voor liefhebbers van het ras. Dat wil zeggen dat men voldoende tijd en ruimte dient te hebben voor de hond en er actief mee bezig wil zijn. Wij kijken daarbij ook naar uw persoonlijke situatie, zoals uw gezinssamenstelling, wilt u de hond voor de jacht of als gezinshond? Enzovoorts.

De pups groeien bij ons in huiselijke sfeer op, we brengen ze in contact met volwassenen, kinderen, andere dieren, geluiden, radio, televisie enzovoorts om ze zo goed mogelijk te socialiseren. Verder hebben ze een eigen speelruimte, waardoor ze van binnen naar buiten kunnen en daar met allerlei attributen kunnen spelen.

Onze pups beschikken over een stamboom, dierenpaspoort, worden meerdere malen ontwormd en voor de eerste keer gevaccineerd. U krijgt een nest doek mee, zodat de pup zich bij u thuis voelt.

Onze pups worden tussen de zesde en achtste week door de Raad van Beheer gechipt. Hierdoor kunnen ze altijd geidentificeerd worden en vervolgens bij de rechtmatige eigenaar worden gebracht. Verder beschikken onze pups over een DNA profiel, dit wordt bij het chippen door de medewerker van de Raad van Beheer afgenomen. Deze doet dan meteen een afstammingscontrole, om te controleren of de pups ook daadwerkelijk van de ouders zijn.

Verder komt ook de dierenarts op bezoek. Deze controleert de pups, en geeft hun de eerste vaccinatie. Tevens komt de rasvereniging de pups controleren. Deze kijken of alles schoon en netjes is, en of de pups helemaal in orde zijn.